Montage

Montage kachels

Wij zijn een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van haarden , kachels en de reparatie ervan. Wij werken met eigen ervaren en EVIS gediplomeerde monteurs, in zowel plaatsing als ook reparatie en onderhoud van alle soorten gas, hout en pelletkachels. (Pelletkachels van Jotul, Ravelli en Artel.)

Onze monteurs kunnen u van dienst zijn voor zowel het bouwkundig maken van een schoorsteen, het plaatsen of vervangen van het rookkanaal of simpelweg het plaatsen van de kachel. Wij monteren wat wij leveren.

Ook voor het jaarlijks onderhoud aan uw openhaard of kachel kunt u bij Kachelspecialist van Engelenburg BV terecht. Ga elk jaar veilig de winter in en plan onderhoud in. U krijgt echt minder problemen met uw verzekering als uw kachel zijn onderhoud gehad heeft. Ook voor het onderhoud aan uw schoorsteen adviseren wij u graag. Pas op voor alle cowboys in het schoorsteenvak en laat niet iedereen uw dak op. Moeten we toch iets vervangen? Wij geven u van te voren een kostenindicatie zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij hebben de meeste onderdelen op voorraad in eigen magazijn en uw probleem is daarom snel verholpen.
Wilt u een afspraak maken neem dan contact met ons op.